Skip to main content

Συνέντευξη Κ. Μητσοτάκη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN στις 20.00

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Η Ν.Δ. έχει στραμμένο το βλέμμα στις επικείμενες δεύτερες εκλογές και στο κυβερνητικό επιτελείο ήδη χαράσσουν την στρατηγική τους

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και στη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ αναμένεται να παραχωρήσει στις 20.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό από το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η Ν.Δ. έχει στραμμένο το βλέμμα στις επικείμενες δεύτερες εκλογές και στο κυβερνητικό επιτελείο ήδη χαράσσουν την στρατηγική τους με στόχο όχι μονο να διασφαλίσουν τις ψήφους που πήρε το κόμμα, αλλά και να ενισχύσει το ποσοστό του αποτρέποντας πιθανές διαρροές.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ξεκινήσει πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα ένα νέο πρόγραμμα περιοδειών σε όλη την Ελλάδα. Επισκέψεις θα γίνουν μεταξύ άλλων σε περιοχές που η Νέα Δημοκρατία κυριάρχησε με άνεση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πήρε ποσοστό χαμηλότερο από αυτό που έχει στο σύνολο της Επικράτειας.

Αυτό που τονιζεται από τη γαλάζια παράταξη είναι πως δεν υπάρχουν περιθώρια για  χαλαρή ψήφο στις δεύτερες κάλπες και πως δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.