Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά – Χρυσός χορηγός της Ν.Δ. ο Αλ. Τσίπρας

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και διαφθοράς»

«Σήμερα το λαογέννητο Κίνημα ξαναγίνεται πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε όσους «συνυπέγραψαν απόψε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης».

«Ο μεγάλος νικητής απόψε είστε όλοι εσείς που αψηφήσατε όσους ήθελαν ένα μικρό ΠΑΣΟΚ υποταγμένο» είπε, προσθέτοντας πως «ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες».

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ» κατά της Ν.Δ. ενώ χαρακτήρισε «χρυσό χορηγό της» τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Η Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων. Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και διαφθοράς» ανέφερε για να προσθέσει: «Ο μόνος λόγος που η Ν.Δ. δεν τα πλήρωσε αυτά στην κάλπη είναι ο χρυσός της χορηγός που έχει έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση: είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας».

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα σε «κάθε δημοκράτη και προοδευτικό Έλληνα να αγωνιστούμε μαζί σε αυτή τη νέα ελπιδοφόρα πορεία». «Ελάτε όλοι μαζί να δυναμώσουμε την παράταξή μας, να γίνουμε ξανά ο πραγματικός και γνήσιος αντίπαλος της Ν.Δ.. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και έτοιμο για την επόμενη μεγάλη μάχη, για την επόμενη μεγάλη νίκη» είπε και δεσμεύθηκε ότι «θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά».

«Ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι και στην επόμενη μάχη το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής όπως και απόψε το βράδυ» τόνισε.

naftemporiki.gr