Skip to main content

Απόφαση Διακομματικής: Ενα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

EUROKINISSI

Την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή έξι καναλιών θα μεταδώσει η ΕΡΤ.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ενα debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Αυτό αποφάσισε σήμερα η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδριάζει υπό την προεδρία της υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού.

Την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή έξι καναλιών θα μεταδώσει η ΕΡΤ. Η διάρκεια του debate θα είναι τρίωρη και πιο πιθανές ημερομηνίες είναι 9, 10 ή 11 Μαΐου.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή θα είναι δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ κοινής αποδοχής. Το πρόσωπο ενδεχομένως να είναι ο Γιώργος Κουβαράς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.