Skip to main content

Ν. Ηλιόπουλος: Για τους πολίτες ισχύει ο «νόμος» Πάτση, για τα κυβερνητικά στελέχη ο «νόμος» Παπαθανάση

ΣΥΡΙΖΑ

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος στη σταθερότητα»

«Η αλαζονική στάση του κ. Μητσοτάκη ότι θα κάνουμε συνεχώς εκλογές μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο ίδιος, έχει καταρρεύσει» δήλωσε ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως «η τεράστια πλειονότητα των πολιτών κατανοεί ότι πιθανότατα το επόμενο κυβερνητικό σχήμα θα είναι ένα σχήμα συνεργασίας».

Μιλώντας στον Real FM ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως «η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ψήφος στη σταθερότητα». «Εμείς επιμένουμε ότι η κάλπη της απλής αναλογικής μπορεί να δώσει προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας» πρόσθεσε.

Όπως είπε, η επόμενη κυβέρνηση της χώρας «πρέπει να είναι μια κυβέρνηση που θα επαναφέρει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας για όλους, έτσι ώστε να μην ισχύει ο “νόμος” Πάτση για τους πολίτες και ο “νόμος” Παπαθανάση για τα κυβερνητικά στελέχη του κ. Μητσοτάκη».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του πρωθυπουργού, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑΖ παραμένει σταθερός στη θέση ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να αντλεί τη νομιμοποίησή του από την ψήφο των πολιτών και όχι από άλλου τύπου διαδικασίες».