Skip to main content

Ν. Παππάς για Τέμπη: Νέες αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Ο κ. Πυργίδης που τοποθετήθηκε στην Επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου,  είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ» αναφέρει ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης κάνει τα πάντα για τη συγκάλυψη της τραγωδίας» των Τεμπών δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς, προσθέτοντας πως «αλήθεια και δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ».

Ο κ. Παππάς επικαλείται συγκεκριμένα «νέες αποκαλύψεις» που «επιβεβαιώνουν πως στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι η συγκάλυψη».

Όπως σημειώνει, δεν φθάνει που ο κ. Μητσοτάκης «όρισε πρόεδρο του ΟΣΕ τον κ. Τερεζάκη, τον άνθρωπο δηλαδή που ήταν εξωτερικός σύμβουλος του ΟΣΕ για θέματα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πυργίδης που τοποθέτησε στην Επιτροπή συγκάλυψης, μετά την παραίτηση Ζηλιασκόπουλου,  είχε στο παρελθόν συμβάσεις παροχής συμβουλών στον ΟΣΕ. Δηλαδή ο ελεγκτής πληρωνόταν από τον ελεγχόμενο».

«Τα ασυμβίβαστα είναι προκλητικά» προσθέτει ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ.

H απάντηση της Ν.Δ.

Στις δηλώσεις του κ. Παππά απάντησε η Ν.Δ. που σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Πριν ο κ. Παππάς μιλήσει για δικαιοσύνη, πρέπει πρώτα να δεχθεί την ομόφωνη απόφασή της, που τον καταδικάζει για παράβαση καθήκοντος».