Skip to main content

Κ. Βελόπουλος: «Πόλεμο» κατά της κοινωνίας έχει κηρύξει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του

«Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι θα συγκρουστεί με ‘καρτέλ’ και συντεχνίες ώστε να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους κατά της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έχουν κηρύξει τον ‘πόλεμο’ κατά της κοινωνίας», δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη σύσκεψη στο Μαξίμου ισχυρίστηκε πως ‘έχει κηρύξει πόλεμο’ στις ‘αιτίες και τις παθογένειες’ που προκάλεσαν την εθνική τραγωδία στα Τέμπη», τονίζει.

Τέμπη: Στη Βουλή «μεταφέρεται» η πολιτική μάχη

Όπως υποστηρίζει ο Κ. Βελόπουλος, η αλήθεια είναι ότι τόσο το έγκλημα στα Τέμπη, το ξεσπίτωμα των Ελλήνων από τα Funds, η ληστεία των Ελλήνων από τις ανατιμήσεις, τα καρτέλ καυσίμων και ενέργειας, οι χιλιάδες νεκροί της Πανδημίας και η συντονισμένη ληστεία του δημοσίου πλούτου με το Εθνικό ξεπούλημα και τις απευθείας αναθέσεις, δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έχουν κηρύξει τον ‘πόλεμο’ κατά της κοινωνίας».

«Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται ότι θα συγκρουστεί με ‘καρτέλ’ και συντεχνίες ώστε να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους κατά της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων. Εμείς είμαστε αυτοί που θα καταδιώξουμε τους διαχρονικά ‘ακαταδίωκτους’, καταλήγει.