Skip to main content

Γ. Ραγκούσης: Η κα Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησης της ΝΔ

«Το μοντέλο διακυβέρνησης της αυτοδυναμίας που ισοδυναμεί με ασυδοσία, που οδηγεί στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό».

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατηγορεί την κυβέρνηση για συγκάλυψη της υπόθεσης της Σοφίας Νικολάου, με αφορμή τα νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα χθες ο Παύλος Πολάκης σχετικά με αγορά και την ενοικίαση πολυτελούς ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικού, υποστηρίζοντας ότι η ίδια αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής της ΝΔ.

«Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προσπαθούν να συγκαλύψουν και το σκάνδαλο Νικολάου είναι γιατί στην πραγματικότητα η κα Νικολάου αντιπροσωπεύει και προσωποποιεί το μοντέλο διακυβέρνησής τους. Το μοντέλο διακυβέρνησης της αυτοδυναμίας που ισοδυναμεί με ασυδοσία, που οδηγεί στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και τελικά καταλήγει στον προσωπικό τους πλουτισμό», αναφέρει σε νέα δήλωσή του.

Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης, ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε χθες αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, «ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».