Skip to main content

Ραγκούσης: Η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου

«Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος», σημειώνει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας απαντά ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, υποστηρίζοντας πως «η ΝΔ καλύπτει την κ. Νικολάου».

Παράλληλα, προσθέτει: «Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο «Νικολάου», που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».

Ο Γ. Ραγκούσης κατέληξε επισημαίνοντας ότι «θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».

ΝΔ: Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένειά τους

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε δημοσιεύσει ανακοίνωση, με την οποία τόνισε ότι «το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, όπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».