Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Διήμερη επίσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις 13 και 14 Φεβρουαρίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα βρεθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Καστοριά και την Πτολεμαΐδα.

Στις 13:30, ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κοζάνης.

Το πρωί της Τρίτης, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Φλώρινα και τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής «Πτολεμαΐδα 5».

Στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ, στην Κοζάνη.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.