Skip to main content

Γ. Οικονόμου: Η κηδεία του τέως βασιλιά γίνεται κατά τον δέοντα τρόπο

Intime News/ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την παρουσία στελεχών της Ν.Δ. στην κηδεία

«Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου γίνεται κατά τον δέοντα τρόπο, όπως συμφωνήθηκε με την οικογένεια» του εκλιπόντος, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών «αν συνάδει με την προοδευτική κεντροδεξιά να βρίσκονται στην κηδεία στελέχη της Ν.Δ.» ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «οποιοδήποτε άλλο θέμα σήμερα εκφεύγει του πνεύματος της ημέρας».

Σημείωσε ακόμη πως «δεν υπάρχει καμία απολύτως υποχώρηση» της κυβέρνησης σχετικά με τα όσα είχαν συμφωνηθεί αρχικά για την εκπροσώπησή της αλλά και για λαϊκό προσκύνημα στη σορό.

Ερωτηθείς για το αν οι κάλπες θα στηθούν Απρίλιο ή Μάιο, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως εκλογές θα γίνουν «κοντά στο τέλος της τετραετίας».

Σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για το κόμμα Κασιδιάρη που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Οφείλουμε ως κυβέρνηση μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που μας δίνει το Σύνταγμα να αποτρέψουμε την ανακήρυξη – από τον Άρειο Πάγο – εγκληματικών οργανώσεων ως κομμάτων υποψηφίων στις εκλογές. «Αυτό θα κάνουμε και αναμένουμε και την στάση του υπόλοιπου πολιτικού κόσμου» πρόσθεσε.

naftemporiki.gr