Skip to main content

Ν. Ανδρουλάκης: Βολές κατά Μητσοτάκη από τη Βαρβάκειο

Πηγή φωτ. ΠΑΣΟΚ / Κίνημα Αλλαγής

«Ο κ. Μητσοτάκης βαφτίζει “λαϊκισμό” ό,τι τον συμφέρει» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Την ανάγκη υιοθέτησης μόνιμων μέτρων, όπως η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, για την προστασία του εισοδήματος και της αγοραστικής δύναμης των πολιτών από τις πληθωριστικές πιέσεις, ανέδειξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί τη Βαρβάκειο Αγορά.

Ο κ. Ανδρουλάκης συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές, ενώ σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψής του άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, ο οποίος – όπως είπε – «βαφτίζει “λαϊκισμό” ό,τι τον συμφέρει».

«Μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατήγγειλε την επιδοματική πολιτική και σήμερα την υιοθετεί. Βαφτίζει “λαϊκισμό” τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, όταν την έχουν υιοθετήσει ως κεντρική πολιτική για την απάντηση στην οικονομική κρίση οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρώπης» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Εμείς θεωρούμε ότι χρειάζονται σταθερές πολιτικές μείωσης των ανισοτήτων κι ενίσχυσης του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών. Και όχι πελατειακές πολιτικές, που είναι επιλογές με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη».