Skip to main content

ΜέΡΑ25: Καταψήφισε το επίδομα 600 ευρώ για τους ένστολους

«Μόνο το ΜέΡΑ25 καταψήφισε το επίδομα 600 ευρώ στους ένστολους, αυτό το κλείσιμο ματιού της Μητσοτάκης ΑΕ στους αστυνομικούς που σκότωσαν Σαμπάνη και Φραγκούλη καθώς και στους λιμενικούς τους οποίους βάζουν να "επαναπροωθούν" ανήμπορους ανθρώπους στα δολοφονικά κύματα του Αιγαίου»

Το ΜέΡΑ25 καταψήγισε το επίδομα 6020 ευρώ που πρότεινε η κυβέρνηση για τους ένστολους, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για τα άλλα κόμματα.

«Μόνο το ΜέΡΑ25 καταψήφισε το επίδομα 600 ευρώ στους ένστολους, αυτό το κλείσιμο ματιού της Μητσοτάκης ΑΕ στους αστυνομικούς που σκότωσαν Σαμπάνη και Φραγκούλη καθώς και στους λιμενικούς τους οποίους βάζουν να “επαναπροωθούν” ανήμπορους ανθρώπους στα δολοφονικά κύματα του Αιγαίου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

«Στην μανία τους να δώσουν διαπιστευτήρια στην αιμοσταγή Ακροδεξιά, αφήσανε έξω από το επίδομα τους πυροσβέστες και τους υγειονομικούς. Μόνο το ξεκάθαρο ΟΧΙ του ΜέΡΑ25, την ώρα που τα άλλα κόμματα υπερψήφιζαν, τους ανάγκασε – τώρα – να υπόσχονται ότι θα επεκτείνουν το επίδομα στους πυροσβέστες κι άλλους κλάδους», καταλήγει.