Skip to main content

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Η Ελλάδα δεν επιθυμεί την ειρήνη, θέλει τη σύγκρουση»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νερό στον μύλο της έντασης συνεχίζει να ρίχνει η Άγκυρα, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επανέρχεται σήμερα με νέες απαξιωτικές δηλώσεις και απειλές προς την Ελλάδα.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TVnet ο κ. Τσαβούσογλου δήλωσε συγκεκριμένα πως «η Ελλάδα αισθάνεται άβολα καθώς η Τουρκία είναι παγκόσμιος παράγοντας» και κατηγόρησε την Αθήνα ότι «φλυαρεί» και «εκτοξεύει μίσος». Απευθυνόμενος στη χώρα μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μην λέτε συνέχεια ότι πίσω μου βρίσκονται οι ΗΠΑ και η Ε.Ε., έχετε μπροστά σας μια ισχυρή Τουρκία».

Υποστήριξε ακόμη ότι η Ελλάδα «δεν επιθυμεί την ειρήνη», αλλά επιδιώκει τη σύγκρουση και πρόσθεσε πως «θα προστατεύσουμε τη χώρα μας ακόμα κι αν ο κόσμος στέκεται εναντίον μας». Επανέλαβε ακόμη πως η Άγκυρα μπορεί να αναλάβει δράση «ξαφνικά μια νύχτα» έναντι όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και όποιου αποτελεί απειλή για τη χώρα.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.