Skip to main content

Χ. Θεοχάρης στο Naftemporiki TV: Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα σκανδαλολογίας λόγω πολιτικής ένδειας

«Εμείς μιλάμε για τα προβλήματα του κόσμου, αυτό ειναι το προνομιακό πεδίο της κυβέρνησης, οι αντίπαλοί μας λόγω πολιτικής ένδειας προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα σκανδαλολογίας» δήλωσε από το στούντιο του Naftemporiki TV στη ΔΕΘ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χάρης Θεοχάρης, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο των εκλογών ο κ. Θεοχάρης εκτίμησε ότι δεν υπάρχει «καμία ανάγκη για αλλαγή του προγραμματισμού» και πρόσθεσε πως «αυτό που βλέπουμε είναι μία μάχη για την ατζέντα συζήτησης στη δημόσια σφαίρα».

Όπως σημείωσε, «αυτό που δείχνει το στίγμα της αυτοπεποίθησης της κυβέρνησης και της πίστης στις δυνάμεις μας είναι η προσπάθεια να φέρει την ατζέντα στα προβλήματα του κόσμου γιατί σε αυτό το πεδίο τα έχουμε πάει καλύτερα, έχουμε διαχειριστεί κρίσεις πολύ καλύτερα και έχουμε φέρει μεταρρυθμίσεις που για πολύ καιρό είχαν κακοφορμίσει. Σε αυτό το πεδίο θελουμε να κάνουμε τη συζήτηση: για το φυσικό αέριο, για την ακρίβεια για όλα αυτά τα προβλήματα» είπε.

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τη λίστα μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή ο κ. Θεοχάρης απάντησε πως το έργο της Επιτροπής πρέπει να γίνει θεσμικά και να κληθούν αυτοί που πρέπει.  

«Όσον αφορά τους μάρτυρες, αυτό που πρέπει να εξετάσουμε και να δούμε είναι τι συνέβη και τις θεσμικές δυσλειτουργίες της ΕΥΠ. Ξεκινήσαμε με τις εποπτικές αρχές, με τους διοικητές της ΕΥΠ ώστε να δούμε διαχρονικά τα προβλήματά της. Καλούμε τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών και τον ίδιο τον κ. Ανδρουλάκη» εξήγησε.

Ενημερωθείτε live από το Naftemporiki TV για όλες τις εξελίξεις στην 86η ΔΕΘ 

naftemporiki.gr