Skip to main content

«Εθνική Δημιουργία»: Διέγραψαν τον Μπογδάνο από το κόμμα Κρανιδιώτης και Τζήμερος

Την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσαν με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Η λύση της συνεργασίας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση Τζήμερου – Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Κ. Μπογδάνος: Προχωράμε δυνατά με τη Λατινοπούλου

Λίγη ώρα μετά τη διαγραφή του από του κόμμα Εθνική Δημιουργία, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε πως όραμα του κόμματός του είναι μία «ανεξάρτητη δεξιά, ενάντια στην αριστερή ατζέντα».

Η ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου: 

«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου».

Μιλώντας δε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Μπογδάνος τόνισε:

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη. Καμία στήριξη στην ‘’πασοκοποταμίσια’’ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό». είπε χαρακτηριστικά.