«Μέγιστη προβοκάτσια», χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τις αναφορές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή, για την επίθεση που δέχτηκε ο ραδιοσταθμός «Real» και για το σχόλιο κατά της υπουργού Παιδείας, του βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χριστόφορου Βερναρδάκη.
«Σοκάρει η αναφορά του πρωθυπουργού να λέει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ευθύνεται για την επίθεση στον Real Fm. Αποτελεί μέγιστη προβοκάτσια. Είναι ο πρωθυπουργός της προβοκάτσιας και της τοξικότητας και είναι επιλογή η τοξική πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι, οι αναφορές του κ. Μητσοτάκη «δείχνουν πανικό και απόσταση από την κοινωνία».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












