Πυρά κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με αιχμή τα χθεσινά επεισόδια γύρω από το Πολυτεχνείο εξαπέλυσε το Ποτάμι.
«Το πλέον προβλέψιμο πράγμα στην Ελλάδα, είναι ότι στην επέτειο του Πολυτεχνείου κάποιοι θα προσπαθήσουν να σπάσουν και να κάψουν. Όλοι το γνωρίζουν εκτός από τον κ. Τόσκα», σχολίασε το Ποτάμι.
Καταλόγισε επίσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι «ακολούθησε το δόγμα ‘άσε τους να σπάνε και να καίνε κάποια στιγμή θα κουραστούν και θα φύγουν’».
«’Η ο υπουργός είναι παντελώς ακατάλληλος γι’ αυτή τη θέση ή είναι δέσμιος κάποιας υπόσχεσης ανοχής στους μπαχαλάκηδες», συμπλήρωσε το Ποτάμι, προσθέτοντας ότι «την απάντηση πρέπει να δώσει το Μέγαρο Μαξίμου».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











