Skip to main content

Να αναγνωριστούν οι θυσίες των Ελλήνων ζήτησε ο ΠτΔ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να αναγνωριστούν οι θυσίες του ελληνικού λαού ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Ο κ. Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, κατέστησε αναγκαία την αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού, προκειμένου η χώρα να μείνει στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη.

Παράλληλα, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να συνεχίσουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα υπευθυνότητα, ώστε εμείς να έχουμε τη δυνατότητα να απαιτήσουμε πραγματικά αυτό που ανήκει στον τόπο μας. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.