Skip to main content

Ποτάμι για πλειστηριασμούς: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θερίζουν ό,τι έσπειραν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των πλειστηριασμών ασκεί το Ποτάμι με ανακοίνωσή του.

«Χθες ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν τους 18.000 για το 2018. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που πρωτοστατούσαν στο κίνημα ‘δεν πληρώνω’ λούζονται τώρα τα επίχειρα των πράξεών τους. Xθες έστειλαν τα ΜΑΤ στους πρώην συναγωνιστές τους» σχολιάζει το Ποτάμι.

Όπως υποστηρίζει το κόμμα, «δίχως τις δικές τους καταστροφικές επιλογές ως κυβέρνηση που οδήγησαν στα capital controls και την τυχοδιωκτική στάση τους ως αντιπολίτευση, το πρόβλημα των ‘κόκκινων’ δανείων θα ήταν σήμερα πολύ μικρότερο».

Το Ποτάμι επισημαίνει πως «οι στρατηγικοί κακοπληρωτές πρέπει να εντοπιστούν επιτέλους και να πληρώσουν» εν’ω «αυτοί που πραγματικά δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν πρέπει να προστατευθούν μέσω δίκαιων και διαφανών ρυθμίσεων».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.