Skip to main content

Στην πυξίδα των επενδυτών το ράλι μετοχών στον κλάδο ξηρού φορτίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την έντυπη έκδοση

Του Λάμπρου Καραγεώργου
[email protected]

Στο μικροσκόπιο των επενδυτών τέθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα οι μετοχές των εισηγμένων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ναυτιλιακών εταιρειών που διαχειρίζονται πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

Το άλμα στους ναύλους των πλοίων και ειδικότερα αυτών της κατηγορίας capesize το τελευταίο διάστημα πυροδότησε το ενδιαφέρον των επενδυτών για τις μετοχές του κλάδου.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες 15 ημέρες ο μέσος ναύλος στα capes αυξήθηκε από τα 3.648 δολ. στις αρχές Ιουνίου, στα 25.511 δολ. την προηγούμενη Παρασκευή (+599%).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στη Ναυτεμπορική

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.