Συνεχίζει να ενισχύει δυναμικά τον στόλο της η Heidmar Maritime Holdings Corp., με έδρα την Αθήνα και παρουσία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, επιβεβαιώνοντας την επεκτασιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της εμπορικής της πλατφόρμας.
Στις πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνεται ένα νεότευκτο Super Eco LR2 από κορυφαίο ναυπηγείο στο Βιετνάμ, που εντάχθηκε στη διαχείριση της εταιρείας τον Νοέμβριο του 2025, καθώς και δύο Super Eco MR νεότευκτα από κορεατικό ναυπηγείο, τα οποία θα παραδοθούν τον Φεβρουάριο του 2026.
Επιπλέον, δύο ακόμη MR δεξαμενόπλοια αναμένεται να προστεθούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2026.
Ο CEO της εταιρείας, Pankaj Khanna, τόνισε ότι η αυξημένη εμπιστοσύνη αποτυπώνει τη δυνατότητα της Heidmar να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εμπορικής και τεχνικής διαχείρισης, υποστηρίζοντας παράλληλα τους στόχους απανθρακοποίησης με σύγχρονο, super-eco στόλο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












