Skip to main content

«Πλώρη» για δημιουργία ΣΕΜΠΟ βάζει το λιμάνι του Βόλου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από την έντυπη έκδοση 

Της Βάσως Βεγίρη
 
[email protected]

Πρόταση για τη δημιουργία Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στον τρίτο προβλήτα, εξοπλισμένου με τα απαραίτητα μέσα και με τους κατάλληλους σε έκταση και διαμόρφωση χώρους, μέσω ΣΔΙΤ, ετοιμάζεται να καταθέσει στο πακέτο Γιούνκερ η διοίκηση του λιμανιού του Βόλου (ΟΛΒ), έχοντας ήδη εκδηλωμένο σχετικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό του Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, από δύο εταιρείες, μία ελληνική και μία από το εξωτερικό.

Η εν λόγω πρόταση, σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, αναμένεται να κατατεθεί την άνοιξη και επί του παρόντος βρίσκονται σε εξέλιξη τεχνικοοικονομικές διαδικασίες για τον προσδιορισμό του ύψους και των επιμέρους παραμέτρων της επένδυσης, την οποία οι πρώτες εκτιμήσεις τοποθετούν στο επίπεδο των 80-100 εκατ. ευρώ.

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.