Skip to main content

Και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ε.Ε.Ε.

Συμμετοχή στα πάνελ για ναυτιλία, περιβάλλον, κοινωνία

Δυναμική θα είναι και φέτος η συμμετοχή της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που ανοίγει τις «πύλες» του αύριο, Τετάρτη 10 Απριλίου.

Στην έναρξη εργασιών του Φόρουμ, θα μιλήσει η πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. και πρόεδρος του ομίλου Neptune, Μελίνα Τραυλού. Απευθυνόμενη σε αρχηγούς κρατών, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς, η κ. Τραυλού θα αναδείξει τη σημασία της ελληνικής ναυτιλίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και τον ρόλο που διαδραματίζει στη «μεγάλη μετάβαση» της ανθρωπότητας, θέμα στο οποίο εστιάζει το φετινό φόρουμ.

Παράλληλα στα πάνελ της ναυτιλίας που θα ακολουθήσουν το διήμερο 10 και 11 Απριλίου, για ναυτιλία, περιβάλλον, κοινωνία, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απόψεις τους, ο Γιάννης Λύρας, μέλος του δ.σ. της Ε.Ε.Ε. και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, πρόεδρος της Paralos Maritime Corp.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Enesel, Αντώνης Λαιμός, όπως και ο γ.γ. της Ένωσης πρόεδρος της Intercargo και της Fafalios Shipping, Δημήτρης Φαφαλιός, αλλά και ο ταμίας του δ.σ. της Ένωσης Γιάννης Ξυλάς. Ομοίως, η πρόεδρος της HEMELPA και μέλος του δ.σ. της Ε.Ε.Ε., Σεμίραμις Παληού.

Θα συμμετέχει, τέλος, η Κυριακή Μητρούση, επικεφαλής του τμήματος εξωτερικών υποθέσεων της Ένωσης, ενώ τις ενότητες της ναυτιλίας στο φόρουμ θα κλείσει η διευθύντρια της Ένωσης, Κατερίνα Πέππα.