Skip to main content

Δράσεις για την ενίσχυση της κυπριακής ναυτιλίας

Στοχευμένο πλάνο δράσεων προβολής για το 2023.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Επιδιώκεται η προσέλκυση νέων ποιοτικών πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο και η εγκατάσταση περισσότερων ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο» τονίζει στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων η νέα υφυπουργός Ναυτιλίας της χώρας, Μαρίνα Χατζημανώλη.

Η ίδια επισημαίνει ότι με την εφαρμογή του σχεδίου δράσης και τις ποιοτικές υπηρεσίες και τα κίνητρα που προσφέρει η Κύπρος, η εγχώρια ναυτιλία θα συνεχίσει να είναι ανθεκτική και ανταγωνιστική. Μάλιστα, αναφέρει ότι έχει ήδη ετοιμαστεί στοχευμένο πλάνο δράσεων προβολής για το 2023, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της κυπριακής ναυτιλίας.

Παράλληλα, θεωρεί εφικτό τον στόχο της ανθρακοποίησης της ναυτιλίας μέχρι το 2050. Η κ. Χατζημανώλη, τέλος, δηλώνει αισιόδοξη για τη βιωσιμότητα της επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, υποδεικνύοντας ότι σχεδόν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη φετινή σεζόν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.