Skip to main content

Ο Άγγελος Βλάχος νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας

Ο δρ. Α. Βλάχος έχει μεγάλη διαδρομή στα λιμάνια, αρχικά εκπροσωπώντας το Δημόσιο στη Θεσσαλονίκη (ΟΛΘ) και στη συνέχεια συμμετέχοντας στις αντίστοιχες διοικήσεις των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ανέλαβε ο Άγγελος Φ. Βλάχος, μετά την παραίτηση της κ. Α. Θυσιάδου.

Πρόκειται για ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της λιμενικής βιομηχανίας με μακρά και επιτυχημένη θητεία παλιότερα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Δρ. Α. Βλάχος έχει μεγάλη διαδρομή στα λιμάνια, αρχικά εκπροσωπώντας το Δημόσιο στη Θεσσαλονίκη (ΟΛΘ) και στη συνέχεια συμμετέχοντας στις αντίστοιχες διοικήσεις των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Αναμφισβήτητα, οι εκκρεμότητες στον ΟΛΚ είναι μεγάλες και θα απαιτηθεί ισχυρή προσπάθεια με την αρωγή και του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας για να προχωρήσει ο Οργανισμός στην επόμενη ημέρα – ειδικά μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της υποπαραχώρησης του εμπορικού λιμένος Φίλιππος Β.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.