Skip to main content

Όμιλος Κατράδη: Eγκαίνια νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας στον χώρο της ναυτιλίας

Το κατάστημα, πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στον χώρο των σκαφών αναψυχής, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο για την εταιρία σε έναν κλάδο που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν στις 24/10, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα εγκαίνια της καινούργιας επιχειρηματικής δραστηριότητας της ομίλου Κατράδη στον χώρο της ναυτιλίας.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο καινούργιο κατάστημα λιανικής της εταιρίας που βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους στο νούμερο 14 στην μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Την εκδήλωση τίμησαν σημαντικές παρουσίες από τον χώρο της Ναυτιλίας, δίνοντας το παρόν στο νέο δυναμικό βήμα της εταιρείας.

Το κατάστημα, υπό τον διακριτικό τίτλο Cavo Yachting, πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στον χώρο των σκαφών αναψυχής, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο για την εταιρία σε έναν κλάδο που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Σχοινιά, ανόδια, είδη καθαρισμού και συντήρησης είναι μερικές από τις επιλογές που πρόκειται να παρουσιάσει το κατάστημα στους πελάτες του, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις με το σύνολο των προϊόντων ανά κατηγορία.

Το κατάστημα είναι ήδη ανοιχτό από την καλοκαιρινή περίοδο και σημειώνει συνεχή επιτυχία, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το όνομα ΚΑΤΡΑΔΗΣ στον χώρο της Ναυτιλίας.

Σχετικά με τον Όμιλο

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Όμιλος Εταιριών Κατράδης αποτελεί από το 1936 μία από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές βιομηχανίες του ναυτιλιακού τομέα.  Η μακρά της πορεία για περισσότερες από οκτώ δεκαετίες έχει προσφέρει στην εταιρία υψηλού βαθμού τεχνογνωσία, παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υποστήριξης και εξειδίκευση στην ποιοτική παραγωγή, χαρακτηριστικά τα οποία την έχουν καθιερώσει ως προτιμούμενο προμηθευτή των μεγαλύτερων ναυτιλιακών επιχειρήσεων ανά τον κόσμο.  Σήμερα, το παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο εξυπηρέτησης του ομίλου εξοπλίζει περισσότερα από 10.000 πλοία με σχοινιά πρόσδεσης και άλλα προϊόντα ναυτιλίας  Κατράδης.

Με εδραιωμένη παρουσία στη ναυτιλιακή αγορά και ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις 30.000 τ.μ., κατασκευάζει και προμηθεύει σχοινιά πρόσδεσης πλοίων & εξεδρών πετρελαίου, κοτέρων, αλιείας & ιχθυοκαλλιέργειας, χαλύβδινα συρματόσχοινα για πρόσδεση, ανύψωση, εξόρυξη και άλλες εφαρμογές, ανόδια ψευδαργύρου και αλουμινίου, άγκυρες και αλυσίδες, εξαρτήματα εμπορευματοκιβωτίων, πλωτήρες μαρινών και εξοπλισμό καταστρώματος πλοίων ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες δοκιμών αντοχής σχοινιών και συμβουλευτικές υπηρεσίες ορθής χρήσης και προστασίας σχοινιών (συνθετικών και σύρματος).

Το παγκόσμιο δίκτυο διανομής του ομίλου αποτελείται από 73 service points στα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής, Αραβικής Χερσονήσου και Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Ο όμιλος εταιρειών Κατράδης είναι πιστοποιημένος από μεγάλους διεθνείς φορείς, όπως οι LRQA (ISO 9001 & 14001), ABS, DNVGL, API και LLOYD’S REGISTER και όλα τα προϊόντα του είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας DIN, BS, CI, EN/CE, API, ISO, ASTM, MIL κα.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από το 2020 πληρώντας τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται.