Αύξηση 1,7% σημείωσε η συνολική διακίνηση επιβατών στους ελληνικούς λιμένες το β’ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση με το β’ τρίμηνο του 2018, έναντι αύξησης 7,3% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του β’ τριμήνου 2018 προς το β’ τρίμηνο 2017.
Σύμφωνα, επίσης, με τη σχετική έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ:
- Η συνολική διακίνηση εμπορευμάτων παρουσίασε αύξηση 4,7% το β’ τρίμηνο 2019, σε σύγκριση με τη διακίνηση του β’ τριμήνου 2018, έναντι αύξησης 2,9% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του β’ τριμήνου 2018 προς το β’ τρίμηνο 2017.
- Η συνολική διακίνηση κινητών μονάδων (τροχοφόρων) παρουσίασε αύξηση 2,2% το β’ τρίμηνο 2019, σε σύγκριση με το β’ τρίμηνο του 2018, έναντι αύξησης 3,5% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του β’ τριμήνου 2018 προς το β’ τρίμηνο 2017.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.











