Skip to main content

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Τις επόμενες εβδομάδες το σχέδιο εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σήμερα, Τετάρτη, εκ νέου συνάντηση για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, όπου το σχέδιο εξυγίανσης προχωράει κανονικά.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο εξυγίανσης στα αρμόδια δικαστήρια.

Σημειώνεται ότι η Onex, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος για την εξυγίανση της Ελευσίνας, θα έπρεπε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου να έχει καταθέσει το φάκελο της συμφωνίας στο δικαστήριο. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας, που θεωρείται ανωτέρα βία, δίνεται αυτοδίκαιη παράταση στους συμβαλλόμενους (Onex και ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής) να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.