Skip to main content

Ιταλία: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από την κατάρρευση της γέφυρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Βρέθηκαν κι άλλες σοροί κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε από τα μέλη της ιταλικής πυροσβεστικής υπηρεσίας που πραγματοποιούν έρευνες στα συντρίμμια της οδογέφυρας που κατέρρευσε την Τρίτη στην Γένοβα, ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας στο AFP.

Τα μέλη των σωστικών συνεργείων διευκρίνισαν ότι αυτές οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε καταπλακωθεί από ένα τμήμα από μπετόν της οδογέφυρας που κατέρρευσε.

Τα σωστικά συνεργεία αρνήθηκαν να διευκρινίσουν τον αριθμό των σορών που εντόπισαν.

Ωστόσο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο μιας οικογένειας, ενός ζευγαριού και ενός κοριτσιού 9 ετών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία 38 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά όταν κατέρρευσε η γέφυρα, γνωστή και ως γέφυρα Μοράντι, η οποία χτίστηκε το 1965 και είχε μήκος 1.182 μέτρα.

Παράλληλα, πέντε άνθρωποι εξακολουθούν και αγνοούνται, σύμφωνα με την αρχή πολιτικής προστασίας, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν να αναζητούν επιζώντες κάτω από τα χαλάσματα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.