Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε σε γεμάτη από κόσμο καφετέρια κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Δαμασκού, στο κέντρο της πρωτεύουσας της Συρίας, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 16 τραυματίστηκαν από την έκρηξη, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Τοποθετήθηκε βόμβα μέσα στην καφετέρια
Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα στη καφετέρια, η οποία βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή στη συριακή πρωτεύουσα.
Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση, ενώ δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












