Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα φιλοξενήσει την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαρία Κορίνα Ματσάδο την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο, δήλωσε στο AFP ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι η Ματσάδο, η οποία μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί από την Ουάσινγκτον σχετικά με έναν πιθανό ρόλο στη νέα ηγεσία της χώρας της μετά την ανατροπή του αυτοκράτορα Νικολάς Μαδούρο αυτόν τον μήνα, θα μπορούσε να του απονείμει το βραβείο ειρήνης της.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












