Skip to main content

Ερντογάν σε Πεζεσκιάν: Η συνέχιση των συνομιλιών για τα πυρηνικά είναι χρήσιμη

Sputnik/Vladimir Smirnov/Pool via REUTERS

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική προεδρία για τη συνάντηση των δύο ηγετών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον Ιρανό ομόλογό του Μασούντ Πεζεσκιάν τη Δευτέρα ότι πιστεύει ότι ήταν χρήσιμο για την Τεχεράνη να συνεχίσει τις πυρηνικές διαπραγματεύσεις και ότι η Άγκυρα θα διατηρήσει την υποστήριξή της προς το Ιράν στο θέμα, ανέφερε η τουρκική προεδρία.

Σε συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) στην Κίνα, ο Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η συνεργασία μεταξύ των γειτόνων, δηλαδή στον τομέα της ενέργειας, είναι προς όφελος και των δύο πλευρών, ανέφερε η προεδρία σε ανακοίνωσή της.

Πηγή: Reuters 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.