Skip to main content

Ισραηλινά ΜΜΕ: Ο Νετανιάχου αναμένεται να συγκαλέσει περιορισμένη σύσκεψη ασφαλείας για τα στρατιωτικά σχέδια για τη Γάζα

REUTERS/Ronen Zvulun/File Photo

Ποιοι αναμένεται να συμμετάσχουν στη σύσκεψη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα συγκαλέσει περιορισμένη σύσκεψη ασφαλείας για να συζητήσει στρατιωτικά σχέδια για τη Γάζα, όπως μεταδίδει το ισραηλινό Channel 12.

Ο υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς, ο αρχηγός του επιτελείου των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, αντιστράτηγος Εγιάλ Ζαμίρ, και ο υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων Ρον Ντέρμερ είναι παρόντες, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η σύσκεψη έρχεται μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κατά την οποία ο Νετανιάχου δήλωσε στους υπουργούς ότι σκοπεύει να ζητήσει την έγκριση του υπουργικού συμβουλίου για την πλήρη κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας, παρά την αντίθεση ορισμένων στον ισραηλινό στρατό.

Πηγή: Times of Israel 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.