Η Ουκρανία δήλωσε σήμερα ότι η επικράτειά της τέθηκε στο στόχαστρο 472 ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) στη διάρκεια της νύχτας, ένας αριθμός-ρεκόρ αφότου ξεκίνησε η ρωσική εισβολή.
Αυτό λαμβάνει χώρα παραμονή των νέων διαπραγματεύσεων που αναμένεται να διεξαχθούν με τη Μόσχα στην Κωνσταντινούπολη αύριο Δευτέρα.
Η Ρωσία εξαπέλυσε 472 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και επτά πυραύλους, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία, λέγοντας πως εξουδετέρωσε 385 από αυτά. Ο εκπρόσωπος της ΠΑ επιβεβαίωσε στη συνέχεια στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ήταν η μεγαλύτερη επίθεση ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την έναρξη του πολέμου τον Φεβρουάριο του 2022.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












