Skip to main content

Οι έπαινοι Τραμπ στη Μελάνια για τη συμβολή στον νόμο κατά του revenge porn

Τι είπε για τον νόμο Take It Down Act

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέλειψε στην πρώτη από την επανεκλογή του ομιλία στο Κογκρέσο να επαινέσει τη σύζυγό του, Μελάνια, λέγοντας ότι έχει «αφοσιωθεί» στην υποστήριξη της κοινότητας των ανάδοχων παιδιών.

Αναφέρθηκε επίσης σε δύο καλεσμένους της Πρώτης Κυρίας, οι οποίοι επωφελήθηκαν από τα προγράμματά της.

Μιλώντας για τον νόμο Take It Down Act, ο οποίος καθιστά έγκλημα τη δημοσίευση μη συναινετικών προσωπικών εικόνων στο διαδίκτυο, ο Τραμπ ανέφερε ότι η Μελάνια επισκέφθηκε το Καπιτώλιο τη Δευτέρα για να πιέσει υπέρ της ψήφισής του.

«Ανυπομονώ να τον υπογράψω σε νόμο», είπε, προσθέτοντας με χιουμοριστική διάθεση:

«Θα τον χρησιμοποιήσω και για μένα… κανείς δεν αντιμετωπίζεται χειρότερα από εμένα στο διαδίκτυο».

Δείτε όλη την ομιλία του. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.