Skip to main content

ΗΠΑ: Ο Ρούμπιο ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ θέλει μόνο οι Παλαιστίνιοι να εγκαταλείψουν προσωρινά τη Γάζα

Mark Schiefelbein/Pool via REUTERS

Τα σχόλιά του Ρούμπιο φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τον Τραμπ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θέλει μόνο οι Παλαιστίνιοι να φύγουν προσωρινά όσο ανακατασκευάζεται η Γάζα», δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο.

Η αμφιλεγόμενη ιδέα του Τραμπ «δεν προοριζόταν ως εχθρική. Θεωρήθηκε ως, νομίζω, μια πολύ γενναιόδωρη κίνηση, δηλαδή η προσφορά για ανοικοδόμηση και έχοντας την ευθύνη για την ανοικοδόμηση», δήλωσε ο Ρούμπιο στους δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στη Γουατεμάλα.

Τα σχόλιά του φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με τον Τραμπ, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε αν οι Παλαιστίνιοι θα επέστρεφαν στη Λωρίδα μετά την αποχώρηση, λέγοντας ότι ήλπιζε πως «δεν θα ήθελαν να επιστρέψουν».

Πηγή: AFP, Times of Israel 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.