Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ντόναλντ Τουσκ, εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του που ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς είπε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας, πως τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς τη συμμετοχή της χώρας αυτής που έχει ξεκληριστεί από τον πόλεμο.
«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον καγκελάριο Σολτς ο οποίος με ενημέρωσε για τη συνομιλία του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Χάρηκα που άκουσα ότι ο καγκελάριος όχι μόνο καταδίκασε απερίφραστα τη ρωσική επιθετικότητα αλλά και ότι επανέλαβε την πολωνική θέση: τίποτε για την Ουκρανία, χωρίς την Ουκρανία», έγραψε ο Ντόναλντ Τουσκ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












