Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε ρωσικά πλήγματα με drones σε πρατήριο καυσίμων στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Όλεχ Σινεχούμποφ.
«Δυστυχώς, ο απολογισμός των επιθέσεων του κατακτητή στο Χάρκοβο αυξήθηκε σε επτά» θανάτους, δήλωσε ο Σινεχούμποφ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram. «Μεταξύ αυτών βρίσκονται τρία παιδιά: ένα 7 ετών, ένα 4 ετών και ένα μωρό περίπου έξι μηνών», πρόσθεσε.
«Στις 06.00 το πρωί, η μάχη με φλόγες συνεχιζόταν, 14 σπίτια καταστράφηκαν», ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας του Χαρκόβου Βολοντίμιρ Τιμότσκο, σύμφωνα με την εφημερίδα Suspilne.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ – AFP
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












