Skip to main content

Ερντογάν: Καλεί έξι αρχηγούς κρατών στο αυριανό συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη

Murat Cetinmuhurdar/PPO/Handout via REUTERS

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 15:00

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη μεγάλο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσκάλεσε έξι αρχηγούς κρατών της περιοχής να συμμετέχουν σε αυτό το συλλαλητήριο.

Μάλιστα, ο Ερντογάν θα απευθύνει ομιλία στα πλήθη αύριο στις 15:00, στο πρώην αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης «Ατατούρκ».

Νέα επίθεση Ερντογάν κατά της Δύσης – «Είστε συνένοχοι για κάθε νεκρό Παλαιστίνιο»

Σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα οι προσκλήσεις του Ερντογάν απευθύνονται στον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν, στον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φετάχ αλ Σίσι, στον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’, στον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και στους αρχηγούς κρατών της Λιβύης και του Λιβάνου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.