Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στο Τόκιο Κατσουνόμπου Κάτο δήλωσε σήμερα, ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μιας έκτακτης συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 4 Οκτωβρίου, για την επιλογή νέου πρωθυπουργού.
Το κυβερνών Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα αναμένεται να πραγματοποιήσει μία εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή ηγεσίας στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ ο νικητής θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, με δεδομένη την πλειοψηφία που διαθέτει το αναφερόμενο κόμμα στο κοινοβούλιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












