Skip to main content

Περαστικός ποδηλάτης έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Σαράγεβο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Περαστικός ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στο Σαράγεβο, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο υπουργός Εσωτερικών του καντονιού του Σαράγεβο, Ίρφαν Νέφιτς, επιβεβαίωσε στην ενημερωτική πύλη στο διαδίκτυο klix.ba τον θάνατο του ποδηλάτη, ο οποίος περνούσε τυχαία μπροστά από την τράπεζα «Rajfajzen banke» την ώρα της ένοπλης ληστείας.

Οι δράστες της ληστείας οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στην τράπεζα και την ώρα που έφευγαν με τη λεία άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με αυτοκίνητο προς την περιοχή Στοΐτσεβατς του Σαράγεβου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.