Skip to main content

Τέσσερις νεκροί στο Πακιστάν από σεισμό στο Αφγανιστάν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν τη Δευτέρα στο βορειοανατολικό Πακιστάν, μετά από ισχυρό σεισμό του οποίου το επίκεντρο βρισκόταν στο γειτονικό Αφγανιστάν.

Ο σεισμός ήταν της τάξης των 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στο βορειοανατολικό τμήμα της αφγανικής επικράτειας, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικής Μελέτης των ΗΠΑ, ωστόσο η δόνηση έγινε αισθητή τόσο στην Ινδία όσο και στο Πακιστάν.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 196 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του 82 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φεϊζαμπάντ, στην περιοχή του όρους Χίντου Κους, στην αφγανική επαρχία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.