Skip to main content

Γαλλία: Στα 5 δισ. αυξάνει τη συνεισφορά για την κλιματική αλλαγή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τρία σε πέντε δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να αυξηθεί η συνεισφορά της Γαλλίας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Φρανσουά Ολάντ.

Από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Γάλλος πρόεδρος επισήμανε ότι η ετήσια  συνεισφορά του Παρισιού στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, από τρία δισ. σήμερα, θα αυξηθεί έως το 2020 στα πέντε δισ. ευρώ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εάν οι αναπτυγμένες χώρες δεν δαπανήσουν 100 δισ. ευρώ έως το 2020, τότε θα καταστεί αδύνατη η επίλυση του προβλήματος.

Πηγή: Reuters
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.