Skip to main content

Η Παγκόσμια Τράπεζα θα παράσχει οικονομική βοήθεια στις χώρες που επλήγησαν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή

REUTERS/Akhtar Soomro/File Photo

Θα αξιοποιηθούν εργαλεία χρηματοδότησης πολιτικής ταχείας εκταμίευσης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Όμιλος της Παγκόσμιας Τράπεζας δήλωσε την Πέμπτη ότι θα υποστηρίξει τις κυβερνήσεις-πελάτες καθώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών αυξήσεων στο κόστος ενέργειας, αξιοποιώντας εργαλεία χρηματοδότησης πολιτικής ταχείας εκταμίευσης.

Ο αναπτυξιακός δανειστής δήλωσε σε ανακοίνωσή του ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε μεγάλη κλίμακα με άμεση οικονομική βοήθεια, πολιτική εμπειρογνωμοσύνη και υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα για τη διατήρηση θέσεων εργασίας και ανάπτυξης στις πληγείσες χώρες.

Πηγή: Reuters 

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.