Επιμελητήριο Πιερίας: Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Νέες Ευκαιρίες- Επαγγέλματα»

Κεντρική ομιλήτρια η ευρωβουλευτής ΝΔ Μ. Σπυράκη
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 11:56
UPD:12:02

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη διοργανώνεται την Τρίτη 16/03/2021 και ώρα 18:00, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, με κύρια ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Σπυράκη και θέμα: «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση: Νέες Ευκαιρίες – Νέα Επαγγέλματα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, εισερχόμενο σε ένα πρωτόγνωρο και καινοτόμο παραγωγικό μοντέλο, αμφισβητεί οτιδήποτε θεωρούσαμε μέχρι στιγμής δεδομένο στο χώρο της οικονομίας. Την ίδια στιγμή όμως, σημειώνει, δημιουργούνται τεράστιες ευκαιρίες, νέες δραστηριότητες και νέα επαγγέλματα σε μία σειρά καινοτομικών τομέων, για τις οποίες κρίνεται σκόπιμο, οι νέοι κυρίως επιχειρηματίες να λάβουν την έγκαιρα την απαραίτητη πληροφόρηση και εκπαίδευση.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προώθηση της επιχειρηματικότητας το επιμελητήριο Πιερίας, καλεί το σύνολο των μελών του να δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την τόσο επίκαιρη και ενδιαφέρουσα, όπως υποστηρίζει, τηλεδιάσκεψη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ. 2351023211, e-mail: info@champier.gr), έως την Τρίτη 16/03/2021 και ώρα 13:00.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα