Κορυφαία διάκριση για τη Veganact της εταιρείας Nikolopoulou

Sponsored Content
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 18:33

Χαρακτήρα θριάμβου είχαν τα αποτελέσματα της συμμετοχής της εταιρείας Nikolopoulou στα φετινά βραβεία Vegan Awards της Boussias Communications, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το brand Veganact της Εταιρείας απέσπασε την κορυφαία διάκριση του διαγωνισμού και ανακηρύχθηκε Vegan Food & Beverage Brand of the Year 2020!   

 Παράλληλα, στην κατηγορία των Εναλλακτικών plant-based Προϊόντων Κρέατος, η Veganact τιμήθηκε με χρυσά βραβεία για τα παρακάτω προϊόντα της:  

  • Genius μπιφτέκι meat - free  
  • Genius nuggets chicken -free  
  • Genius kebab meat - free  

 Επίσης, με ασημένια βραβεία διακρίθηκαν τα:  

  • Genius Cordon Bleu meat free  
  • Genius κεφτεδάκια meat free  

Στην κατηγορία των Καλύτερων Κατεψυγμένων Γευμάτων ασημένιο βραβείο απέσπασε το Veganact  Σνίτσελ Λαχανικών με κουκουνάρι και σταφίδα και μπρούτζινο, οι Veganact Τυροκροκέτες με φυτικά τυριά.  

Όπως δήλωσε η  Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ελένη Νικολοπούλου, «Πρόκειται για μια αναγνώριση που μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει υπερηφάνεια για το γεγονός ότι συμβάλλουμε στο να ανοίξει ο δρόμος για εναλλακτικές επιλογές τροφίμων, που ωφελούν τόσο την υγεία μας όσο και το περιβάλλον».  

 Η Κριτική Επιτροπή των Vegan Awards απαρτίστηκε από 40 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστήμης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, του χώρου της φυτοφαγίας και των τροφίμων, καθώς και του Τύπου, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε στις 14 Δεκεμβρίου διαδικτυακά, σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών. 

Το brand Veganact ιδρύθηκε το 2016, παρουσιάζοντας τα πρώτα πιστοποιημένα 100% vegan γεύματα στην ελληνική αγορά. Το Δεκέμβριο του 2019 έγινε η επίσημη ανακοίνωση της σειράς Genius, προϊόντων φυτικού κρέατος τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης, Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και τον ίδιο μήνα παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση Sial Middle East 2019 όπου έλαβε διάκριση καινοτομίας. Μέσα στο 2020 τα προϊόντα της Veganact τοποθετήθηκαν στο μεγάλο δίκτυο της εγχώριας λιανικής αγοράς και έκαναν επίσης τα πρώτα τους βήματα στη διεθνή αγορά (Αμερική, Ισπανία και Αίγυπτο).

www.veganact.gr

 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα