Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο – Παλεύω μόνος από τα 14, δεν λέρωσα τα χέρια μου ποτέ

Πηγή φωτ. facebook /Στέφανος Κασσελάκης

Τι απαντά σε ισχυρισμούς για την εταιρεία του

Για βρόμικο πόλεμο εναντίον του, τον οποίο αποδίδει στον φόβο, κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, σε νέα ανάρτησή του στα social media. Απαντά δε σε ανάρτηση που περιλαμβάνει διάφορους ψευδείς, όπως τονίζει, ισχυρισμούς για την επαγγελματική του δραστηριότητα, διευκρινίζοντας μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία, που έχει ιδρύσει δεν ανήκει στον Νομικό καθώς και πως δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση αμερικανικής πολιτείας εναντίον του ή της εταιρείας:

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο.
Φοβούνται.
Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα.
Εγώ δεν τους φοβάμαι.
Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο.
Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες.
– Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου.
– Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…).
– Η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).
– Δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον μου ή της Tiptree Marine που ίδρυσα. Κατά της διαχειρίστριας εταιρείας υπάρχει (VShips Νορβηγίας), η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, και με την οποία δεν έχω καμία σχέση.
Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο.
Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω».

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κασσελάκης αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας, με βίντεο στα social media, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, ο 35χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που ζει από 14 ετών στις ΗΠΑ, θα είναι το 5ο πρόσωπο στην κούρσα για την ηγεσία του κόμματος.

Διαβάστε ακόμη: