Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ολοκλήρωση της παρουσίας της Alpha Trust Holdings στο ταμπλό του Euronext.
Η νέα βασικός μέτοχος, δηλαδή η Alpha Bank, προχώρησε στην υποβολή του αιτήματος για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των εναπομείναντων μετοχών.
Πρόκειται για 95.921 «χαρτιά», τα οποία αντιπροσωπεύουν το 3,04% του μετοχικού κεφαλαίου. Το αντίτιμο ανέρχεται στα 20,2 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν και στην πρόσφατη δημόσια πρόταση.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.










