Skip to main content

Χρηματιστήριο – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά το ράλι, έρχεται η διόρθωση

Απώλειες -8% σε σχέση με τις κορυφές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις έχει συμπληρώσει η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία επιλέγει να αφομοιώσει τα μεγάλα κέρδη των πρώτων 40 ημερών του 2026.

Η μέχρι στιγμής διόρθωση από τα πρόσφατα ρεκόρ ανέρχεται στην περιοχή του -7,5%, οδηγώντας την τιμή της μετοχής στα 34 ευρώ.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι η εισηγμένη ξεκίνησε το 2026 από τα 25,4 ευρώ, φθάνοντας πριν λίγες ημέρες έως τα ιστορικά υψηλά των 36,8 ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σ’ ένα ράλι +45%.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.