Skip to main content

Χρηματιστήριο: Θέλει να «κλείσει» το discount η Lamda Development

Φωτ. LAMDA Development

Επιστροφή στα 7 ευρώ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να μειώσει το discount σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά φαίνεται ότι προσπαθεί η μετοχή της Lamda Develpment.

Χθες, η τιμή της εισηγμένης επέστρεψε στο ορόσημο των 7 ευρώ (για πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο), διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις από τη μέχρι πρότινος απογοητευτική επίδοση του 2025.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσφατη έξοδος της Voxcove έγινε στα 6,15 ευρώ/μετοχή, ενώ η περσινή είσοδος του εφοπλιστή Προκοπίου έλαβε χώρα στα 7,1 ευρώ/μετοχή.

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.